Hru v srdci zvonkovou
Hru v srdci zvonkovou
Anotace: Na motiv románu Victora Huga Bídníci
Jak bledý Marius
s maličkou Cosettou
šli jarní lučinou
úsměvy posetou.
Hru v srdci zvonkovou
a v očích zlatý smích,
den v dálce krvácel
v korunách březových.
Publikoval(a):
podnebný, 16.6.2015