Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zloděj citů

Zloděj citů

Felicis Básně » Smutné

Anotace: snad se v básni nikdo nenajde...

Nevnímáš sliby do noci vykřičené,
lži splývající v déšť v doslechu.
Nevnímáš mé rty příslibem poškozené,
horlivé nádechy bez výdechu.

Nezáleží ti na slzavých řekách,
pálících dychtivě mé líce.
Tvůj dotek už nekonejší, vyleká.
Náruč tvá nehřeje již více.

Neslýchám již měkká slova,
která vzlyky utěšit mají.
Zmatené utíkám znova a znova
a přece se vždy vrátím...
Publikoval(a): Felicis, 15.6.2015
Přečteno (159x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, Mirastus, gogol, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti