Zlom
Zlom
Anotace: Všechno je jednou poprvé
Jak zlaté struny smích,
let mráčků bělostných,
odlétlo všechno v dál,
vítr si listí svál.
Stojí tu nazí,
ne svoji, cizí,
žerty se kazí,
úsměvy mizí.
Jak čísi trpký smích,
tříšť střípků třpytivých,
odlétlo všechno v dál,
vítr si listí svál,
ten jinoch, jenž se smál,
bude se smáti dál.
Publikoval(a):
podnebný, 14.6.2015