Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

on

on

terezka.kali Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: krátká básnička mých citů...

První pohled do tvých očí,
blesky hromy v hlavě se točí,
První polibek od tebe,
Já prolomila se v kolenech,
Tvé šimrání na bříšku,
Dostane mě do smíchu.
Ty víš jak vykouzlit,
Ten úsměv můj na tváři,
Jsi můj kouzelník,
Co okouzlí mě,
každým dnem i nocí.

Jsi láska má jediná,
v mém srdci pobýváš,
O tobě já každou nocí sním,
Snad se nikdy z toho snu neprobudím.
Andílku můj,věř prosím,
V mou lásku k tobě,
v důvěru a věrnost,
Vždyť víš,že miluji tě,
čím dál tím víc...
Publikoval(a): terezka.kali, 10.9.2010
Přečteno (212x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 10:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti