Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Déšť a vzpomínka

Déšť a vzpomínka

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: ************

Nad hlavou mi v pravidelném rytmu,
bubnují kapky deště.

Noha nohu střídá v rytmice jejich dopadu,
šeď chodníků prozáří květy deštníků.

Hlavou mi letí vzpomínky na předešlé dny
plné slunce, tvých úsměvů, něžných doteků.

Na procházku kolem řeky,
matně osvícené zapadajícím sluncem.

Na Tvé pevné objetí,
kterým všem okolo říkáš, že patříme k sobě.

Na oblohu plnou zářících hvězd a smějící se měsíc,
který nám našeptává, abychom byli spolu celou noc.

Opět slyším deštivou píseň,
fouká studený vítr a mě chybí pevné, hřejivé objetí.


Voláš………
Publikoval(a): Marci-Tami, 12.6.2015
Přečteno (98x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Mirastus, děda včela, Psavec, Kytka62, koiška, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti