Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopis

Dopis

podnebný Básně » o Sexu

Anotace: Odloučení působí na touhu po sexu jako vítr na oheň: malou uhasí, velkou rozdmychá

Cizinko
mému srdci tak blízká,
píšeš, že v daleku tak se ti stýská,
že vzpomínáš.

Milá má,
sladkým tělem a tvrdými prsy,
pevným klínem a hrdými rysy
vzdálená, duší přec blízká,

v každičký kout
myšlenek nejjemnějších
k tobě se přivinout
jak nejvýše možno jen!

Loď na moři mizí,
s obzorem splývá,
nejsi mi cizí,
námořník zpívá
písničku návratu.

Cizinko
mému srdci tak blízká,
píšeš, že v daleku tak se ti stýská,
vzpomínám.
Publikoval(a): podnebný, 12.6.2015
Přečteno (560x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, donne, Marci-Tami, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti