Všem sparťanům
Všem sparťanům
Anotace: Návrh textu sparťanské hymny na příští sezónu
Pohyb - základ zdraví,
fotbal, ten mě baví,
nastupuje správná parta,
v celém světě známá Sparta.
Na letenské trávě
rozbíhá se právě
důležité utkání.
Sparta, ta se ubrání!
Rudý útok taky paří,
střílet góly se mu daří.
Dnes se hraje o mnoho,
proto: Sparta, do toho!
Míč směřujte na bránu
a bitvu máte vyhránu.
Co nejdříve Lafata a spol.
dají svůj vítězný gól.
Bojovně a s přehledem
pro tři body dojedem.
Na letenském hřišti
budou zase mistři!
Publikoval(a):
podnebný, 11.6.2015