Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Výkřiky do ticha

Výkřiky do ticha

Možná ti na mně záleží
ale já slovům nevěřím
hru přetvářky dál hraju
přes den úsměvy, večer pláču.

Nestačí pár minut denně
kdy jsme spolu a nemuvím
sním o jiném světě
plném štěstí a upřímnosti.

My dva jsme až moc rozdílní
vzdávám se, víc nevydržím
znovu cítím prázdno
a táhne mě to na dno.

Jsem sama v místnosti plné lidí
jen těžce se hrudník zvedá
už i s tebou v těsném objetí
křičím němé výkřiky do ticha.
Publikoval(a): Kiwi-Alone, 10.6.2015
Přečteno (206x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, GabrielleT., koiška, Marci-Tami, gogol, děda včela, slunečnice69, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti