Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Východ slunce

Východ slunce

MV1 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Snad je to zpráva pro slunce..

Cítím tě znovu, chlad a třes
prochází mnou, je v tobě moc.
A stydím se, že musím hrát
takovou hru jakou si nezasloužíš.
Dáváš mi mnohé a šancí milion,
já hlupák je nevyužívám.
A ta plachetnice na obzoru
očí tvých, neuvěřitelná,
ty letmé paprsky ve všech barvách.
Tešíš nejem můj smysl zrakový,
tvá hudba se jiné nevyrovná,
poznal to každý, kdo se zastavil,
zaslechl a pohlédl.
Nemluvě o hmatu, pláču, když mohu
a tvá vůně s příchutí lásky..
Již se rozednívá, víme to oba,
tvá práce není lehká,
to ani naše doba.
Nech mě pomoci, pozornost zaloužit si,
udělám co si budeš přát,
lhát nebo smát, tančit nebo doufat..
Publikoval(a): MV1, 9.6.2015
Přečteno (731x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, GabrielleT., donne, Kett

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti