zasněný den
zasněný den
Jsi má soucitná bezbřehost
dům obklopený ze všech stran
špičkami jehličnanů
a bohabojným sluncem.
V létě když spávám u vikýře
různobarevné horko
mi čmárá po kůži
od malých úplatků životu
až ke krvi kterou posílám k potoku
stále věřím že tu nic nedlužím.
Buď má soucitná bezbřehost
ještě jednou u čerstvých ostružin
ještě jednou mi dýchni na rty
ať vím že jsem v lese.
Publikoval(a):
Lugilla, 9.6.2015