Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kozel Bobeš

Kozel Bobeš

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Okusovat stromky se nesmí.

Kozel Bobeš Bělku svádí,
moc rád prý si zadovádí,
poběžíme kolem domu,
zahrada je plná stromů.

Mladé listí moc mi chutná,
opatrnost je tu nutná,
hospodář to nerad vidí,
po provaze hned se pídí.

Bělka též má mlsné chutě,
dopadli však velmi krutě,
ve chlívku teď smutně stojí,
prý je záda ještě bolí.
Publikoval(a): Psavec, 9.6.2015
Přečteno (116x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, děda včela, Martin Havlíček, koiška

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 02:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti