Auto
Auto
Anotace: a malá příhoda s koťátkem
Stane se něco
nádherné auto praporky vlají
bronzová soška rozpíná náruč
jarnímu rozletu
Motor si zpívá písničku kilometrů
zbujnělé řeky a háje
domečky červenobílé
mizejí stranou
Město jen město jen
hučící město tramvaje
uvidí radostný
vítězný vjezd
Stává se někdy na kraji města
že třeba kotě s růžovou stuhou
zastaví hrdé
bouřící auto.
Publikoval(a):
podnebný, 7.6.2015