Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji tě !

Miluji tě !

Lů Ca Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Nechci o tebe přijít !

Miluji Tě a chci se za Tebe bít,
na kraj světa s Tebou jít.
Vše co mám Ti chci dát,
vím, že s Tebou se nemusím bát.
Miluji tě oddaně,
srdce své Ti chci dát do dlaně.

Chci Tě mít jen pro sebe,
jak smutné jsou chvilky bez Tebe.
Svá tajemství Ti chci svěřit,
jen Tobě mohu věřit.
Vlasy Tvé na slunci jako zlato září,
nic se nepodobá Tvé andělské tváři.

Bez Tebe nikdy nebudu nic,
chci Ti dát své lásky ještě víc.
Miluji Tě, dávám Ti vše co mám,
a vím, že tvým rtům nikdy neodolám!!!
Publikoval(a): Lů Ca, 5.6.2015
Přečteno (1583x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti