Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Planou růží

Planou růží

Marie Bernadeta Básně » o Přírodě

Anotace: a na jeden den vykvést

Planou růží



Jen na chviličku spočinout
a stát se krásnou květinou
a na jeden den vykvést
jako jarní růže planá
být tiše v květu nepoznaná

Pro slunce jasné vykvést
a svoji tichou píseň
k mrakům nést
Pak v noci dovonět
a dotýkat se hvězd
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 5.6.2015
Přečteno (170x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Mirastus, donne, GabrielleT., slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 02:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti