Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamínky v očích

Plamínky v očích

Plamínky v očích

Slzičky v očích mám
bolavé vzpomínky na
povrch rybníčku jak
zlatá rybka vyplouvají.
Jenže hezká přáníčka
neplní.Bolavé vzpomínky
na hladině plují.

Plují a větřík si s nimi
pohrává.V mích očích je
slziček spousta.
Vzpomínky bolavé omývají,
kéž by je smyli dočista.
Pak duše má by utichla.

V očích mít plamínky
veselé.Tančila bych
jak víla po rybníce.
Lehounce s vánkem,co
pohladí vše bolavé.
Na dně v rybníce zůstane
vše ,co trápí srdce mé.
Navždy ukryté.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.6.2015
Přečteno (60x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti