Okno do matrixu
Okno do matrixu
Deset...
Devět...
Osm...
Sedm...
Slyšíš tlukot.
Bzukot myšlenek.
Aura duše se svíjí v barvách moří.
Usínáš...
Vzpomínáš, jak jsi letěl...
na místa, kde není souš.
Ale v tvé hlavě není nic,
jen sklerotická poušť.
-Ta čistota mysli-
Jsi zrno prachu na okapu.
Počátkem vědění, koncem spekulací.
Čas se probudit.
Šest...
Pět...
Čtyři...
Tři...
Dva...
Jedna...
A vlak života znovu zase dohonit.
Publikoval(a):
Makaveli, 4.6.2015