Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úplněk

Úplněk

Dotek,šepot,
Neslyšné přísliby,
O to víc horečné,
Čím chladněji je příjímám,

Ne kotě,
Nemůžu,sotva se známe,
Tvá opilost je hladová
A mně láká ji zneužít,
Víš,ráno se nebudeš mít ráda.

Tak jsem šel zase domů sám,
A mrcha měsíc se mi smál..
Na celé kolo...
Publikoval(a): godhand, 3.6.2015
Přečteno (141x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Lipová, J sh' T r' k, Mirastus, Martin Havlíček, Kytka62, koiška, GabrielleT., donne, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 18:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti