Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žít s křídly anděla

Žít s křídly anděla

Žít s křídly anděla

Když ztratíš lásku
a přestáváš věřit.
Slz plný džbán máš
a smutek,co se Ti
do srdce vrývá.

Když nemáš lásku
a pro co žít.
Tak je lepší v
posmrtný život uvěřit.
Snad tam mezi anděli
nalezneš odpověď na
své útrapy.

Když smutek je silnější
než ty sama a pocit
prázdnoty přetrvává.
Tak snad bude líp
když Pana Boha poprosíš,
aby křídla Ti daroval.
K sobě tě povolal.

Když lásku nenacházíš
a v slzách se utápíš.
Tvůj život se ke dnu
potápí a síla se vytrácí.
Co Ti ještě zbývá?

Poprosit Pana Boha o
andělská křídla.
V onen svět se odebrat
a v krásný posmrtný
život doufat.
Publikoval(a): slunečnice69, 2.6.2015
Přečteno (182x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti