Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Potřebuji a chci

Potřebuji a chci

Bad Monkey Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: co potřebuji a co chci ...jsi jedině ty !!

Chci býti s tebou zas a zas
strávit s tebou všechen čas
Potřebuji nikdy tě neztratit
jinak za to budu tvrdě platit
Chci tě pořád milovat
času co lásce bere dech vzdorovat
Potřebuji ti všechnu lásku dát
a od tebe zas tu tvou brát
Chci si v noci o tobě nechat zdát
přes den po tvém boku stát
Potřebuji tvé dotyky vnímat
tvé sladké rty líbat
Chci si s tebou povídat
ze starostí života tím utíkat
Potřebuji pár s tebou tvořit
aby jsme se mohli navzájem podpořit
Potřebuji a chci tě!!!
Protože nejvíc ze všech miluji tě ...
Publikoval(a): Bad Monkey, 7.9.2010
Přečteno (1903x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Retr&s

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti