Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdo by neplakal

Nikdo by neplakal

Nikdo by neplakal

Nikdo ji nemá rád.
Nikdo by pro ni neplakal.
Kde kdo by jen od ní bral.
Trpký osud má.
Kapky krve pláče,srdce
už má prázdné.

Všechnu lásku,něhu
už dala.Osud smutný
potkala.Nikdo by
neplakal,nikdo by
nevzpomínal.
Své dobro rozdala.
Jen smutek ji zbyl.
Není kdo by se s ní podělil.

Nikomu nechybí,nikdo by
neplakal,nikdo si nevzpomněl.
Její osud byl zpečetěn.

Není ruky,co by ji zachytila,
když do černé hlubiny padala.
Ani hlásku nevydala po tichu
se vytratila.

Jen bílá holubice křídly
zamávala a k nebesům
se vydala.
Publikoval(a): slunečnice69, 31.5.2015
Přečteno (113x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Henriette, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti