Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dar

Dar

P.S. Básně » o Lásce

Anotace: ...

Láska čo k nám spadne z neba,
ukáže mi priamo Teba.

Ukáže mi tvoju tvár a následne začne jar.

Láska čo k nám spadne z neba,
Ty uvidíš mňa a Ja teba.

Láska moja priamo z neba,
tak veľmi mi chýbaš a tak veľmi mi ťa treba.
Publikoval(a): P.S., 30.5.2015
Přečteno (222x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti