Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Marně

Marně

Marně

Marně sníš o voňavých květinách.
Marně sníš o láskyplné noci.
Marně sníš o nádherném dni.
Marně sníš o lásce ,co je kouzelná.
Marně sníš a při tom bdíš.
Marně se v snech utápíš.

Jsi smutná a přitom něžná.
Tvé oči mluví,ústa jsou němí.
Tvé srdce bije,ale slabě.
Duše jen doufá a přitom si zoufá.
Tělo je zkřehlé strachem se chvěje.

Marně si přeješ.....
Doufáš v naději.
Usínáš znavená marností.
Ráno se probouzíš s lítostí.
Marně se snažíš osud pochopit
a do svých rukou ho uchopit.
Mezi prsty Ti klouže a Ty se
pokoušíš marně.

Možná i hloupě.

Vtipnou kaši Ti nedali a tak
se snažíš marně a doufáš tajně.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.5.2015
Přečteno (109x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti