Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ptal jsem se...

Ptal jsem se...

James Libustka Básně » o Lidech

Anotace: .............

Ptal jsem se deště, když z nebe pršel,
zda-li by raději o kus dál nešel?

Ptal jsem se větru, když rozfoukal víly,
zda-li by zastavit nechtěl na chvíli?

Ptal jsem se Země, když mezi prsty mi ulpěla,
zda-li by nadechnout někdy se nechtěla?

Ptal jsem se Slunce, když na kůži hřálo,
zda-li by někdy hrát s ledem si přálo?

Ptal jsem se Měsíce, když v noci vyšel,
zda-li by rád někdy nás lidi slyšel?

Ptal jsem se lidí, když svolili k dotazu,
zda-li by povolili smyčky svých provazů?


Všichni na tom již pracují.
Jen lidé dál utahují, utahují, utahují........
Publikoval(a): James Libustka, 7.9.2010
Přečteno (226x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Srukama

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti