Rozloha jara
Rozloha jara
Anotace: Trochu rekapitulace o končícím jaru
Skryté vločkovým tichem
napadaných obnov
ve hloubi
dřímá a sní
o růstu přibývání
a rozpuku světla
květů a zpěvů
a barev
Pod tichem smutku
ve hloubi šumí
za kapkou kapka
aby pramenem
potůčkem bystřinou
splynula s mořem
Publikoval(a):
podnebný, 28.5.2015