Óda na mínus 4 kg:
Óda na mínus 4 kg:
„Měsíc už žiju zdravě,
kila jdou dolů hravě.
A co víc – díky své stravě
jdu světem svěže a hravě,
halit se nemusím tmavě,
faldy se nevalí dravě.
P.S. Při vší té hubnoucí slávě...
... zhltla jsem zmrzlinu právě.“
Publikoval(a):
Henriette, 27.5.2015