Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květ agáve jak slza k zemi kane

Květ agáve jak slza k zemi kane

vanovaso Básně » Láska ... zklamání

Anotace: ... Vzpomínky na Madeiru z těch smutnějších...

tříští se kapky o skaliska
hroutí se naše láska jistá
suchý květ yuky již je odkvetlý
to rozum se srdcem se utkaly
květ agáve jak slza k zemi kane
tak srdce láskou nekojené
v Atlantiku obrovská vlna zalkne

bez lásky srdce každé tone
Publikoval(a): vanovaso, 27.5.2015
Přečteno (86x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti