Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí

Štěstí

podnebný Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: je muška jenom zlatá...

Nevím proč
hledáte štěstí
v roztříštěných
zrcadlech ozvěn

ve slovech bez činů
v polibcích bez odezvy
plynoucích z nenašeho
otáčení Země

Z ticha vesmíru
se vracejí
vločkami sněhu
okvětními lístky

kapkami rosy
motýlími křídly
do věčna bytí
které trvá

bez pomíjení
Publikoval(a): podnebný, 27.5.2015
Přečteno (997x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, GabrielleT., Martin Havlíček, vanovaso

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 01:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti