Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nálada v zajetí šedivé oblohy.

Nálada v zajetí šedivé oblohy.

Nálada v zajetí šedivé oblohy

Kde se poděla nálada?
Je ověnčená černýma stuhama.
Stuhy vlají větrem nálada
se celá chvěje chladem.

Dneska se den kaboní
nálada se škaredí.
Doplňují se s oblohou
obě šedivé jsou.

Snad kdyby slunce vysvitlo
a náladu by lehounce pošimralo.
Černé stuhy by barvu změnily
od slunce by zářily.

Nálada by se usmála chladem
by se třást přestala.
Stuhy zářivě žluté plápolají
na blankytné obloze.
Nálada se snad najde s
úsměvem svítícího slunce.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.5.2015
Přečteno (33x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti