Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

???Rasizmus???

???Rasizmus???

dodky Básně » o Lidech

Anotace: Mám veľa otázok a toto je jedna z nych...

Postihla nás kríza,
plačeme keď nieje práca,
zatiaľ čo cigoš si žije ako prasa.

Na sociálných dávkach sa živí,
my čo robime prispievame ako divý.

Mlčky len klopíme zrak,
zatiaľ čo on kupuje Mercedes a tak.

Reťaze zlaté, prstienky tiež,
o robotu nezavadý - je to des.

Do kedy to treba trpieť,
koho sa je treba spýtať,
je to veľmi smutné,
ale bohužiaľ len politika.
Publikoval(a): dodky, 26.5.2015
Přečteno (68x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 3 stránek.
roboti