Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod povrchem věcí

Pod povrchem věcí

podnebný Básně » o Věcech

Anotace: a taky o podvodech a přetvářce

S lehkou myslí nerozbíráš
nadhozené až do hloubi
při letmém pohledu
nevidíš upřímným zrakem

potměšilost pokrytectví
nepřejícnost
lhostejnou netečnost
okolí

stále podrážděn
pod povrchem věcí a dějů
budeš se divit

i velké padá
strženo záplavou
nejmenších nechutností
Publikoval(a): podnebný, 26.5.2015
Přečteno (193x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti