Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluju tě

Miluju tě

Lů Ca Básně » o Lásce

Anotace: nunu :* <3 muj

Už je květen slunce svítí
venku roste skrz nás krásné kvítí.
Jsem ráda za to že tě mám
já už tě prostě nikomu nedám.
Jsi můj miláček i moje lásenka
už chcu mít stebou krásné miminka.

Jak já tě moc ráda mám
spíš naopak ráda pro tebe skládám.
Slovo ráda je slabé
proto tohle slovo je pro nás marné.
My se milujem den i noc
až mi dva spolu máme chvíle prožitý dost.


Jak strašně miluju tvé slova
cením si toho moc miluju tě na dobrou noc.
Celej večer je jen náš
už mě tu konečně máš.
Vážím si tě miláčku
ťuťu,ňuňu broučku.

Doubrou noc ty moje miminko
seš moje největší zlatíčko.
Nemám tě ráda
spíš naopak miluju tě šíleně jsem totiž mladá.
Petřík a Lucíík
miluji tě nejvíc.
Publikoval(a): Lů Ca, 25.5.2015
Přečteno (464x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 3 stránek.
roboti