Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Na sporáku...

**Na sporáku...

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: a už to tam pšiká...

~~~*~~~
Dnes vaříme na sporáku
v hrnci nebo v hrnečku?
Kaši?
Polévku?
Bramborový guláš!!
Honem mi podejte vařečku.
Ten guláš brble,bublá,
dělá si jen pšik a fuk a pšik
z těch pšiků,
snad jak ze sopouchů
vyšplouchne trochu lávy…
ale né,přece guláše.
Vy byste tomu dali.
Tak honem,vařečku a mícháme
vždyť my v hrnci
žádnou sopku nemáme.

Jó,
tak vy jste si na sopku jen hráli
šmánkote,
ten náš slavný bramguláš
jste trochu připálili.
Že jste chtěli vidět zblízka
co sopka dělá?
Na takové pokusy se ale
vařit nedá.
~~~
A co teď k obědu?
No přece hrneček od medu…
snad od bramguláše,
milá mámo naše…

……………………..
Publikoval(a): Květka Š., 25.5.2015
Přečteno (69x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti