Nesplněná touha
Nesplněná touha
Anotace: Hlas mého svědomí o tom, co jsem v životě nedokázal
Co jsi netušil
co jsi nechtěl
čemu ses bránil
při nejlepší vůli
při největší snaze
při nejprudší touze
při laskavé věrnosti
při nejsladší něze
zapojen do kruhu
souladu sympatií
stalo se skutečností
co jsi nečekal
čemu jsi nemohl předejít
a svět jde dál netečně kolem
otáčí se stejně mimo tebe
mimo čas mimo prostor
Publikoval(a):
podnebný, 24.5.2015