Spokojenost
Spokojenost
Anotace: Chtěl bych patřit k těm, kdo jsou sami se sebou spokojeni. Zatím to nedovedu
Zahrady starých stromů
nesoucích úrodu
ovoce snoubení
nádherné malvice
plné sladkosti uzrání
nepokoření zlobou
a červivou plísní
přinášejí myšlenky
lepšího tvoření
spokojení nespokojeností
ze které vychází
jitření nových vzniků
Publikoval(a):
podnebný, 23.5.2015