Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Andělský zpěv

Andělský zpěv

Andělský zpěv

Z nebes slyším nádhernou
hudbu.Andělé zpívají.
Jen oči zavřu a potichu
naslouchám.

Lesy šumí,řeky hučí,
skřivánek trylek svůj
přidal.

To z nebes zpívají
andělská ústa.

Zpívají o lásce.
Zpívají o zradě.
Zpívají o štěstí.
Zpívají o smrti.
Zpívají o lidském žití.

Z nebeské výšky píseň
andělská zní.
Harfa vydává tony nádherné
a ty se rozplývají v dálce
neznámé.K poslechu zvou.

Andělé zpívají,nebesa se
otevírají a k sobě mě
zvou.

Překročím práh.Hudba mě
pohltí.Harfa nádherně zní.
A já si připadám jak
princezna v pohádce.
Andělé mě k tanci zvou.

Zpívají nádherně a já
se bojím hnout.
Procitnout.Vždyť ta
chvíle je nádherná.
Na okamžik jsem byla
princeznou.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.5.2015
Přečteno (64x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti