Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přeju si

Přeju si

Padá hvězda, přej si něco,
nemůžu přát si nemožné,
snažím se pochopit, že beznaděj
a já jsme případy totožné.

...přeju si...

Padám z oblohy, jsme ta hvězda,
tys mě zahlédl, v objetí držel's ji,
naše oči se střetly, moje a tvé,
pouze zapomenout si přeji.

...přeju si...

Nechci se potopit, nechci se utopit,
nechci být ten, co prohrál,
přeju si království, šťastně až do smrti,
přeju si být duo - královna, král.

...přeju si...

Jsem bílá hvězda v souhvězdí střelce,
už padám dolů, nekonečnem,
proč nejsem odrazem ve tvých očích?
Přeju si splynout s tvým pohledem.

...přeju si...

Viděl's mě padat někam k jihu,
kolem pasu držel jsi dívku,
řekl jsi: "Dívej, padá hvězda,
teď něco přej si, miláčku."

...přeju si...

Jsem bílá hvězda ze souhvězdí střelce,
viděl's mě padat, bíle vzplanout,
jak padám - jsem odlesk ve tvých očích,
přeju si jen ... zapomenout.

...přeju si...
Publikoval(a): GabrielleT., 22.5.2015
Přečteno (193x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, Mirastus, koiška, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti