Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe do nebe

Pro tebe do nebe

Malfelica Básně » Deprese

Anotace: Chybíš mi.

Vzpomínka na tebe,
prolétla mi hlavou,
vždycky mě zazebe,
když se ven kradou.

Odešel jsi před dobou,
z nenadání..., náhle...,
Zem jsi nechal za sebou,
mé srdce se bez tebe láme.

Ač byls můj dědeček,
pro mě tatínek jsi byl,
nejlepší človíček,
kterého život zahubil.

Skoro dva roky už jsou to,
rána stále krvácí,
zahojila se jen na oko,
mysl se za tebou vždy vrací.

Věnuji ti tuto báseň,
miluji tě, ty to víš,
po tobě mám v básních vášeň,
v mých vzpomínkách se neztratíš.
Publikoval(a): Malfelica, 22.5.2015
Přečteno (512x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, ivankaaknavi, Kiwi-Alone, gogol, děda včela, koiška, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 11:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti