Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pouhou dívkou jsem

Pouhou dívkou jsem

Felicis Básně » Smutné

Anotace: ...která hledí na faleš

Pouhou dívkou jsem, která hledí
na tváře smutně nepravé.
Tváře barevné,však pokryté šedí,
oči prapodivně sychravé.

Nesnáším déšť, avšak koupu se v louži,
v kalné louži lživých slov.
Slova sladká, jež po tichu touží,
dech vzývající do těžkých mdlob.

Pouhou dívkou jsem, která míjí
úsměvy dlouho znavené.
Úsměvy mrazivé, tisíce kopií,
smíchy mnohokrát slyšené...
Publikoval(a): Felicis, 21.5.2015
Přečteno (98x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malfelica, GabrielleT., donne, děda včela, Bezhlavý rytíř, koiška, Mirastus, Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti