Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Iracionální přeháňka

Iracionální přeháňka

Jax Básně » o Přírodě

Anotace: Na co myslíte, když prší ?

Je středa ráno venku prší, kapky padají z nebe dolů,
proč však na zrovna nás, to nikdo netuší.

Gravitace spadla Newtonovy na hlavu, když seděl pod stromem a drbal si bradu. To když vyhodím kladivo vzhůru k nebi-spadne dolů-ví teď každý debil.

Nejsou však iracionální vysvětlení hezčí než ty prokázané ?
Nelíbí se mi jak je vše pěvně dané.Ze světa se ztrácí tajemství a nastupuje pravda, kam se však poděla sranda.

Nikdo nevěří ničemu co nemá pod nosem poslouchej a poď sem, každý potřebuje důkaz, dělej ukaž mi služební průkaz.

Proč nevěřit tomu, že když prší, někdo z našich blízkých do nebeského bazénu skáče, nebo možná pro nás bůh zrovna pláče.

Že zrovna někdo nad námi surfuje na vlně jakou si nedokážeš představit, tam, kde ho nemůže nikdo zastavit.

Na nebeský tobogán se nestojí žádná fronta, Marley opět nabíjí pro všechny bonga. Všichni nátáhnou kouř a pak ho vyfouknou k nebi,..tady tak krásně je mi.

Černej, bílej, barevnej...hloupej, chytrej, bohatej... tlustej, malej, ušatej, všichni se tu mají stejně dobře.

Žádný složky, škatulky ani vymyté palice, nikdo tě nezavře do žádné krabice.

Až příště na tebe spadne první kapka, nebuď hned naštvanej, možná nad tebou jen stříká něčí matka.
Publikoval(a): Jax, 21.5.2015
Přečteno (61x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 02:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti