Moudrost
Moudrost
Anotace: Moudrost je když...
Čím více známe
tím méně ponecháváme
činy a děje
náhodě osudu
Dokonalá moudrost
zná z nekonečna
ze sta možností
zvolit pravou
pravou chvíli
sílu krajinu
květinu ženu
lásku smrt
Publikoval(a):
podnebný, 20.5.2015