Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dievča

Dievča

P.S. Básně » o Lásce

Anotace: ......

Videl som dievča na brale,
čo vo vetre si len tak stálo.
Bolo tak nežne spútané,
že krajšie bolo než to chladné bralo.

Keď spomenul som si na to dievča spútané,
čo si tam tak stálo.
Ja zistil som žiaľ, že v srdci mi nezostalo dievča ľúbivé.
Zostalo tam to chladné bralo.
Publikoval(a): P.S., 19.5.2015
Přečteno (75x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti