Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PROČ ŽÍT

PROČ ŽÍT

Proč žít

Oči se zavírají únavou
ruce mě zebou.
Hrdlo je stažené úzkostí
není proč se smát.

Smutek mě celičkou pohltil.
Úsměv se na dobro vytratil.
Andělé lomí rukama tahle
duše je celičká zklamaná.

To,co by ji těšilo se
na dobro ztratilo.
Duše tápe ve tmě,
tělo se hýbat nechce.

Oči jsou zalité slzami.
Proč tenhle svět je tak
zkažený. Celičká se chvěji
strachem nad novým dnem
nad temnou nocí.

Nevím,co bude dál.
Nevím jak se stým vším
mám vyrovnat.Hrdlo je
stažené úzkostí.Duše
má málo sil.Tělo
by se už hýbat nechtělo.

Tak ,co si počít mám.
Smysl života nenalézám.
Útrapy mě ubíjí.
Nevím proč žít dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.5.2015
Přečteno (144x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, slzy-deště, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti