Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na tomto světě

Na tomto světě

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: Zamyšlení nad úlohou lidstva na Zemi

V bílých tmách vznáší se lidstvo
neklidné
rostoucí
věčné
přichází umírá aby se zrodilo lepší
aby nechalo hřejivý paprsek
ze slunce lásky a poznání
synům

Jeden je poslední cíl
jedna je poslední pravda
a jednou všichni
všichni si budou rovni

Není tu špatných
Na tomto světě
jsou jenom lidé
šťastní a nešťastní
Publikoval(a): podnebný, 18.5.2015
Přečteno (170x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti