Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na kolenou

Na kolenou

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Nemít občas nic pod kontrolou...

Budeš-li chtít, vejdu se ti do dlaně
Před tebou kleknu si ráda na kolena
Vypadám přece přirozeně bezbranně
A nevadí mi být občas poražena

Stočím se ti k nohám do klubíčka
Klidně i zavrním, když si to budeš přát
Na tvůj povel otevřu či zavřu víčka
Začnu něžně šeptat nebo krutě řvát

A ty můžeš ovládat všechny moje části
Vždyť co je láska, to mi neublíží
Tak mě drž pevně, drž mě ve své pasti
Dívej se, jak k tobě vzhlížím
Publikoval(a): Sedmnáctka, 16.5.2015
Přečteno (254x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Fatality, koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti