Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Maják

Maják

Maják

V dálce bliká světýlko.
Maják opuštěný.
Větrem ošlehaný,deštěm
bičovaný.Bledý od
slunečního jasu.

Stojí na svém místě
ukazuje cestu,správný
směr.Pořád,neustále
bliká v dálce jen.

Je to pevný bod,který
v mlze ve tmě bliká
na cestu životem.

Bod,který vede krok.
Určuje směr.Je jediná
jistota na pouti života.

Jen je třeba se dívat
a za světýlkem se vydat.
Udržet směr.Maják vždy
bude v dálce stát.

Je to jediná jistota
na kterou se dá spoléhat.
Nezradí.Naději dá napoví
kudy jít dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 16.5.2015
Přečteno (52x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti