Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tři rudé růže

Tři rudé růže

podnebný Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Ještě jednou o růžích

Ještě žije poezie v městě!
Viděl jsem ji, či jen zahlédl spíše,
stála pod věží s hodinami,
zrychleně dýchající, uzardělá

a v ruce držela tři rudé růže.
Dostala je od svého chlapce,
když přišla jen o malou
o malou chvilenku pozdě.
Publikoval(a): podnebný, 16.5.2015
Přečteno (229x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti