Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ježčí máma

Ježčí máma

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Předčasná adopce.

Babičce je do pláče,
někdo krade kartáče,
každý týden nový koupí,
kdopak tyhle věci loupí?

Odhalit chce záhadu,
prohledává zahradu,
pod keři, tam pěkně v skrytu,
našla kartáče v úkrytu.

Ježková je zahřívá,
babka hlavou pokývá,
údiv se ji v očích zračí,
pět kousků ti holka stačí.

Příroda však čaruje,
vše se časem páruje,
ježek našel ježčí dámu,
tak tu máme hrdou mámu.

Kartáče už netřeba,
klesla jejich spotřeba.
Publikoval(a): Psavec, 15.5.2015
Přečteno (167x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, donne, děda včela, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 13.11.2024 02:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti