Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas......

Čas......

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: Je mi tak líto, že vás zanedbávám, ale snad už brzy bude líp a já budu s vámi trávit více času.

Chtěla bych zastavit čas,
jít proti směru hodinových ručiček.
Jen na malou chvíli mít k dobru přesčas,
na modru navštívit pár lidiček.

Sem tam na vás letmo kouknu,
básničku pod svůj profil pověsím.
Na některé jemně houknu,
snad komentářem potěším.

Zdolat nápor práce,
pár hodin navíc mít.
Není to žádná láce,
několik minut si uspořit.

Chybíte mi o tom žádná,
smutno je mi po básních.
Brzy snad nadejde doba správná,
nad vašimi dílky si budu snít.
Publikoval(a): Marci-Tami, 14.5.2015
Přečteno (121x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, koiška, děda včela, donne, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti