Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růžový strom

Růžový strom

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Rozkvetlé stromy jsou nádherná inspirace pro básníka

Tvé tiché kouzlo láká včelí lety
a hmyz z tvých květů nektar nasává.
Jak milenka milenci své rety,
tak jim tvá láska radost rozdává.

Když jarní slunce svoji píseň zpívá
a vodopády hučí tichem skal,
tu vánek lehce květinami kývá,
růžový strom svou píseň světu dal.
Publikoval(a): podnebný, 14.5.2015
Přečteno (239x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, Mirastus, Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 17:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti