Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemusíš mi říkat zlato II

Nemusíš mi říkat zlato II

Sedmnáctka Básně » o Sexu

Anotace: Po letech jsem potřebovala dát novou tvář své staré (a tehdy dost kostrbaté) básničce a slova trošku podepřít zkušenostmi

Nechci jeho gratis geny
Ani mít status jeho věrné ženy
Či jeho oddanost na dalších třicet let
Chci jej hlavně a především hned

Máme svou zpola funkční dohodu
A z čistě pokryteckých důvodů
Si občas po setmění kryjeme záda
On ví, že ho nemám až tak ráda

Že je jen další osamělý přítel
Osobní extatický utěšitel
Nešťastná náhražka za lásku
A když je po všem, pokládá mi otázku:
Co za to?

Já nevím… Třeba mi nemusíš říkat zlato
Publikoval(a): Sedmnáctka, 13.5.2015
Přečteno (529x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Lipová, slzy-deště, Marci-Tami, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti